Vakkundig, samen en menselijk

Dat is waar wij voor staan. Onze collega’s zijn het hart van het bedrijf. Daarom krijgt iedereen de aandacht die het verdient en zijn wij jou zakelijke familie.

Over Business Interest

Stel je een werkplek voor waar informele sfeer de norm is. Geen stijve pakken cultuur, maar een omgeving waar je jezelf kunt zijn. Waar je zelfs in de zomer lekker op je slippers kunt rondlopen zonder een wenkbrauw te doen fronsen. Dat is precies wat je kunt verwachten als je bij ons komt werken.

Bij ons draait het niet alleen om het werk, maar ook om het plezier dat we met elkaar hebben. Er is ruimte voor veel lol, zowel tijdens het werk als daarbuiten. We geloven dat een positieve en ontspannen sfeer bijdraagt aan creativiteit en productiviteit.

Wat maakt ons uniek?

Wij proberen iedere dag het gevoel van thuis komen te creëren. Bij ons hangt altijd een relaxte sfeer. 

Vakkundig

Wij besteden veel tijd en aandacht aan het ontwikkelen van onze medewerkers, want kwaliteit staat bij ons op een. Dit doen we door:

  • Onbeperkt opleidingsbudget; zodat er geen belemmeringen zijn
  • Persoonlijk ontwikkelplan; jij staat centraal
  • Interne kennissessies; zodat we samen groeien en van elkaar leren  
  •  Mentorschap; begeleiding in jou carriére door ervaren collega’s
  • Tijd; 10% van je tijd besteden we aan persoonlijke ontwikkeling en/ of ontwikkeling van de organisatie.

Samen en Menselijk

Wij zijn gezamenlijk het hart van het bedrijf. Daarom krijgt iedereen de aandacht die het verdient en zijn wij jou zakelijke familie. 

  • Wij doen alles samen en hierdoor heeft iedereen invloed op de koers van de organisatie
  • Wij kennen iedereen persoonlijk 
  • Alles is bespreekbaar; heb je een wens of idee? Dan gaan we kijken of het mogelijk is! 
  • Wij lunchen gezamenlijk met een gedekte tafel. Net zoals thuis! 
  • Gezelligheid; Plezier en lol staat bij ons voor op. Hardwerken met een glimlach

Onderdeel van Ukomst

Vanuit onze passie voor IT-ondersteuning is Lennaert van Maurik, dertien jaar geleden gestart met Ukomst, rechtstreeks vanuit zijn zolderkamer. Met een duidelijke visie hebben we Ukomst door de jaren heen laten groeien, met een filosofie die altijd onveranderd is gebleven: klanten op de best mogelijke manier helpen, met een menselijke benadering waarin iedereen zichzelf kan zijn, en waar collega’s worden aangemoedigd om actief mee te denken binnen onze organisatie. Voor ons staat alles in het teken van kwaliteit.

Het was vanuit deze overtuiging dat we besloten om een duidelijke scheidslijn te trekken tussen Ukomst als broker en onze specialisten. Zo hebben we in 2022 besloten om aparte bedrijven op te richten op verschillende kennisgebieden: De Code Builders, de Managers.nl, Data Build Company en Business Interest.

Begin 2022 hebben Niels, voormalig medewerker van Ukomst, en Lennaert vele gesprekken gevoerd. Samen hebben zij het idee omgezet in realiteit: Business Interest. Met als doel om een adviesbureau te creëren op het snijvlak tussen Business en IT. Er is een plek gecreeërd waar kwaliteit altijd op de eerste plaats komt en waar elke medewerker wordt gezien als familie. Een plek waar je je zakelijk thuis voelt en waar je dagelijks de waardering voelt die je verdient. Want zij geloven dat wanneer mensen zich gewaardeerd voelen en kunnen excelleren, ze een verpletterende indruk achterlaten bij onze opdrachtgevers.

Onze toppers

Niels Edskes
Senior Enterprise Business Architect
Oprichter
Lennaert van Maurik
CEO
Oprichter
Mohamed Dallali
Medior Business Analist
Etienne Wolfs
Product Owner
Charell Portier
Corporate Recruiter
Femke van der Werf
Field manager

De perfecte baan voor jou

Bij Business Interest draait het om deskundigheid, samenwerking en menselijkheid. Onze medewerkers zijn de kern van ons bedrijf en krijgen daarom de aandacht die ze verdienen. We vormen een zakelijke familie die begrijpt dat een gezonde balans tussen werk en privé essentieel is voor productiviteit en kwaliteit. 

Vakkundig, samen en menselijk